11/10/2013

Joululla maustettu isänpäivä

Hyvää isänpäivää kaikille isille!
Meillä on muistettu isää runsaalla aamupalalla, kakulla ja hyvällä päivällisellä. Nyt kuitenkin olemme jämähtäneet istuskelemaan siskojeni kanssa jouluvalolla valaistuun huoneeseen kuuntelemaan joululauluja. Ja näitä lauluja onkin ollut jo kova ikävä, ai että!
Viime vuonna Christina Perri julkaisi joulu cd:n, muutama vuosi sitten Michael Bublékin teki niin ja Coldplayltakin ilmestyi joululaulu. Olen ollut itse aivan innoissani näistä  raikkaista versioinneista! Mutta viime vuoden suurin löytöni ja ilon aiheeni oli ehdottomasti Future of Forestryn Advent Christmas EP. Onko joku muu sattunut kuulemaan?

Meidän joulussamme soi aina perinteiset lasten laulamat joululaulut (tiedättehän ne lapsikuorojen versioinnit joululauluista), Anna Erikson, Loiri, Jari Sillanpää, ja minulle rakkaimpina Petri Laaksonen sekä Rajaton. Uudempina tulokkaina ovat nuo edellä mainitut ulkomaalaiset, vanhat jazzahtavat lätyt, kuten Frank Sinatra ja suomalaisena Suvi Teräsniska. Tänä vuonna investoin ehdottomasti myös Juha Tapioon.
Mitä joulu olisikaan ilman musiikkia!

Tässä teille muutama tunnelmoitavaksi, nauttikaa! Ja kertokaa mikä soi teidän joulussanne, ehkä löydän uusia suosikkeja. Tai jaan samoja :)


Rajaton - Joululaulu


Future of Forestry - The First Noel


Petri Laaksonen - Lumivalkeaa 

Carola Häggkvist - Himlen i min famn 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa hippunen jouluntaikaa!