10/08/2013

Jouluihmiset hoi!

Minä täällä huutelen jälleen, sillä lokakuuta eletään jo lähes puolessa välissä! On siis aika kaivautua taikaisin kesähuililta ja ryhtyä fiilistelemään tulevaa, Joulua 2013. Ja tänä vuonna fiilistely lähteekin käyntiin vähän erilaisissa maisemissa, sillä vuodatuksen blogille on ainakin toistaiseksi jätetty haikeat hyvästit ja siirrytty uuteen ja uljaaseen bloggeriin. Katsotaan miten homma lähtee luistamaan täällä. Vielä ainakin olen ihan innoissani!

Mitään mullistavaa täällä ei ole uuden ulkoasun lisäksi (josta muuten kiittäminen Elegiaa - tykkään hurjasti!), sillä samat vanhat jutut on kopioitu tänne suoraan. Kaikki kuvat eivät näy, mutta lähden tekstejä pikkuhiljaa ehostamaan.

Tänä vuonna haluaisin Joulun alusen olevan kiireettömämpi, kuin ennen. Haluaisin myös ehdottomasti panostaa enemmän käsintehtyihin lahjoihin ja itsetehtyihin leipomuksiin ja ruokiin. Missiona on metsästää uusia ihania reseptejä, jakaa tunnelmia enemmän kuvien välityksellä tänne blogin puolelle ja olla ajoissa lahjojen kanssa.

Kaikki kommentit, ajatukset, ehdotukset, uudet reseptit(!) ja muiden joulublogillisten/-sivullisten linkit ovat erittäin tervetulleita!

Syysruskaisin terveisin, sinituulia aka joulutähti

ps. vanha blogi edelleen TÄÄLLÄ

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa tänne bloggerin puolelle :).

    joulu1nen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oli kiva tulla! :)

    VastaaPoista

Jaa hippunen jouluntaikaa!